Creatieve Assistent & Onthaal

We zijn een natuursteenbedrijf (marmer op maat) met een passie voor ons vak en onze producten. Samen met de collega’s werken we op fantastische werven van een zeer divers internationaal cliënteel. We ontwikkelen ook onze eigen producten en zoeken een creatief medewerker om de website te beheren, de Instagram pagina te promoten, de social media kanalen te exploiteren.

Ben je creatief? Maak je graag content? En ben je graag bezig met social media? Heb je noties van marketing? Heb je misschien wat ervaring in fotografie?

Naast deze creatieve inbreng, word je de functie van onthaal toegekend: telefoon eerste lijn en onthaal van de klanten en hun architecten.

 

Deze uitdaging is voor jou als je je kan behelpen in verschillende talen (Ndl-Fr-Eng). Je begrijpt de passie van ambachtslui en hebt ontzag voor de creatieve kronkels van architecten en designers. Met een warme stem voelt de klant zich meteen welkom.

 

Wat je verder nog wilt weten:

  • Onthaal zal zo’n 20% van de tijd innemen
  • We bieden een competitief loonpakket aan met maaltijdcheques en pensioensparen
  • Naast het Nederlands, kan je Frans sprekende klanten helpen
  • 4/5den werken is bespreekbaar

 

 

Interesse?

Lijkt deze vacature je op het lijf geschreven? Dan leren we je graag beter kennen. Stuur een mailtje naar caroline@vandenweghe.be

mail nu

Subscribe to our newsletter

We are passionate about the beauty of nature, design, art and architecture.
Sign up and we will share what inspires us on a monthly basis.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.